Holst Åkeri AB

Om Holst Åkeri AB

Allt inom mark och anläggning

Vi utför alla slags mark- och anläggningsarbeten som hela markentreprenader, grundläggning, vägar och skogsvägar, anlägger trädgårdar och offentliga miljöer.  Vi har egna grustäkter, egen maskinpark och en egen mätavdelning.

Holst Åkeri AB

Sävsjö

Holst Åkeri AB med säte i Sävsjö är en pålitlig och innovativ partner inom mark- och anläggningssektorn.

Vi utför arbeten åt både privata kunder och företag. Med över 60 års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för att möta våra kunders unika behov.

Vår moderna maskinpark, med en engagerad personal säkerställer effektiva och kundanpassade mark- och anläggningstjänster. Berg- och grusmaterial levereras från egna täkter.

Vi fokuserar på kvalitet, säkerhet och miljöansvar, Holst Åkeri AB är verksamma på Höglandet och vi strävar efter att alltid vara det självklara valet.

Om du väljer Holst Åkeri vet du att du kommer få en bra produkt. Vårt certifikat i kreditvärdering speglar även detta då vi har högsta kreditvärdighet.

Bred kompetens och erfarenhet

Vi vill skapa lösningar för kunder av alla storlekar. Med vår kompetens, närhet och kreativitet skapar vi trygghet hos våra kunder. Vi vill vara den självklara plattformen för medarbetare att utvecklas på i en atmosfär av trygghet och delaktighet. På detta sätt bygger vi ett starkt företag och en trygg och utvecklande arbetsplats.

Vår breda kompetens och erfarenhet borgar för ett gott resultat, vår smidiga organisation gör att vi är flexibla och lätt anpassar oss för att fylla kundens behov oavsett projektets storlek.

Vi utför alla slags markarbeten som hela markentreprenader, bygger broar och vägar, anlägger trädgårdar och offentliga miljöer. Vi säljer även stenmaterial, grus och jord. Kontakta oss idag för ett samtal om ditt behov, inga jobb är för stora eller för små för oss. Vår flexibla organisation borgar för trygghet och kvalitet.

Våra värderingar

Viktiga och meningsfulla värderingar

Helhet

Vi ser alltid till helheten och agerar utifrån vårt förhållande till den.

Finurlighet

Holst arbetar lösningsorienterat. Genom flexibilitet och smarta lösningar vill vi tillgodose kundens behov. Vi försöker mer.

Driv

Vi har en uttalat stark motor, vi är pådrivande i de projekt vi är delaktiga i. Genom vår uthållighet når vi resultat.

Familjärt

Vi eftersträvar relationer präglade av respekt och närhet inom företaget och mot kunder och leverantörer. Ett just bemötande upplever kunder och medarbetare som något positivt i kontakten med Holst.

Trygghet

Vi bygger ett stabilt företag med ett långsiktigt perspektiv. Detta skapar trygghet bland medarbetare och kunder. Att anlita Holst ska vara en trygg resa med gott resultat.