Holst Åkeri AB

Dränering

Dränering för alla typer av byggnader

Dräneringsarbeten är en av våra specialiteter
I Sverige är vi lyckligt lottade att bo i bra hus. Att man måste ha dränering runt huset för att hålla vattnet borta är något vi sällan tänker på, tills den dagen det inte längre fungerar som det ska.

Dräneringsarbeten är en av våra specialiteter. Det kanske verkar som ett otacksamt område att vara specialiserade på, eftersom få reflekterar över det, men vi förstår att det utgör en grundläggande förutsättning för vårt dagliga liv. Vi är stolta över vår expertis inom dräneringsarbeten och vet att det krävs särskild kunskap för att lyckas inom detta område.

Holst utför alla typer av arbete relaterade till dränering, dagvattenhantering och avloppssystem vid villor. Våra erfarna ingenjörer, mättekniker och anläggningsarbetare ser till att våra kunder får rätt dränering, på rätt plats och vid rätt tillfälle. Holsts motto är att bibehålla hög kvalitet och precision genom hela processen, vilket minimerar risken för framtida problem och skador på fastigheten. Vi förstår att dränering är avgörande för att skydda hemmet och dess omgivning, och vi strävar alltid efter att leverera pålitliga och hållbara lösningar för våra kunder.

Kontakta oss för att veta mer!